بررسی اجمالی اهمیت و ابعاد رشته مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت

بررسی اجمالی اهمیت و ابعاد رشته مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت
مقدمه و اهمیت رشته مدیریت کارآفرینی
در سالهاي اخير شرکتهاي بسياري که خواهان باقي ماندن در جهان به سرعت در حال حرکت امروز هستتند،کارآفريني را به عنوان يکي از ملزومات رفتاري و کارکردي در نظر ميگيرند. (مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
اين پديده به همراه قابلیت تغيیردر جامعه، ميتواند موجب خلق فرصتهاي شغلي جديد گردد. کارآفريني تجديد استراتژیها و تحول در سازمان، ورود به بازارهاي جديد و فرآيندي پويا جهت افزايش ثروت ميباشد.
رشته مدیریت کارافرینی با جذب دانشجویان علاقه مند و پرورش نیروی متخصص چگونگی پیاده سازی و تجاری سازی خلاقیت های فکری و نوآوری های علمی به محصولات تجاری را به انها آموزش می دهد.
اهداف رشته تحصیلی مدیریت کارآفرینی
کارآفريني فرآيند پوياي خلق ثروت تدريجي است. ثروث به وسيله افرادي خلق ميشود که ريسکهاي عمدهاي در قالب سهم، زمان و يا تعهد کارراههاي يا فراهم کردن ارزش براي برخي از کالاها و خدمات تحمل ميکند. (مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
کالا و خدمات ممکن است جديد يا منحصر بفرد باشد يا نباشد اما ارزش بايد تا حدي از جانب کارآفرين از طريق دريافت و تخصيص مهارتها و منابع ضروري به صورت تدريجي حاصل شود.
فارغ التحصیلان رشته مدیریت کارافرینی با توجه به دوره های اموزشی گذرانده شده در واحد های دانشگاهی و هم چنین انجام پایان نامه ارشد مدیریت کارافرینی ضمن کسب تجربه علمی در زمینه خلق ثروت و ثروت آفرینی در عرصه تجربی و تجاری در بازارکار نیز می توانند تجربیات علمی خود را پیاده نمایند و نتایج پایان نامه خود را در عرصه عمل نیز پیاده نمایند.
تاریخچه رشته مدیریت کارآفرینی
رشته مدیریت کارفرینی با همکاری وزارت کار و امور اجتماعی راه اندازی شده است و در ایران به لحاظ قدمت، سابقه خیلی زیادی ندارد و بسیاری از دانشجویان این رشته در مقاطع ارشد و دکتری به لحاظ انتخاب موضوع پایان نامه و انجام پروپوزال و نگارش پایان نامه دارای مشکلات عدیده ای هستند.(مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
گرايشهاي مختلف رشته مدیریت کارآفرینی:
کسب و کار جدید
فناوری ، گردشگری
خدمات کشاورزی
فناوری اطلاعات سازمانی
بین الملل
بخش عمومی
توسعه
کسب و کار الکترونیکی
مقدمه اهمیت رشته مدیریت ساخت
حجم فعالیتهای عمرانی از جمله شاخصهای اساسی رشد و توسعه محسوب میشود. سالانه هزاران میلیارد ریال از سرمایههای ملی کشورمان در بخشهای دولتی و خصوصی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم صرف عمران و ایجاد تأسیسات زیر بنایی کشور میشود. (مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
در یک طرح عمرانی بیشترین مقدار سرمایهگذاری در مرحلهی اجرای طرح انجام میگیرد مدیریت هرپروژه برای نیل به اهداف آن ، درچهارچوب سه محدودیت هزینه ، زمان وکیفیت صورت می پذیرد ، ولی متاسفانه در حال حاضر فعالیتهای برنامه ریزی وکنترل پروژه در اکثر شرکت ها به بحث مدیریت زمان وکیفیت ختم می شود علت این امر آن است که در واقع اهداف ومسائل کارفرما وپیمانکار در مورد کیفیت وزمان پروژه برهم منطبق می باشد زیرا کیفیت وزمان در پروژه خاص یکتا است ، اما هزینه از دید کارفرما و پیمانکار دارای تفاوتهای اساسی وجود دارد وعملاً کارفرما نمی تواند در مورد مسئله ای که مربوط به پیمانکار می باشد اعمال نظر کند بنابراین مدیریت هزینه و زمان از جمله گرایش های رشته مدیریت می باشد که به آن رشته مدیریت ساخت می گویند.
اهداف مدیریت ساخت
کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت جزو گرایشهای مقطع تحصیلات تکمیلی رشته مهندسی عمران است.(مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
هدف از این گرایش توسعه دانش و مهارت های مدیریت پروژه جهت افزایش توانایی مهندسان عمران برای موفقیت در انواع پروژه های عمرانی می باشد در این گرایش تحصیلی توانایی هایی از قبیل دانش کافی برای برنامه ریزی و کنترل مدیریت پروژه است دانشجویان این مقطع تحصیلی معمولا با در مرحله انجام پایان نامه با مشکلاتی مواجه هستند که موسسه فرجام دانش می تواند به آنها کمک نماید.
تاریخچه مدیریت ساخت
رشته مدیریت ساخت احتمالا از زمانی که رشته مهندسی عمران که از سال 1818 در انگلستان تاسیس گردید این رشته نیز بوجود آمد زیرا علاوه بر اینکه یک مهندس عمران باید مهارت های فنی و توانایی های مخصوص بخود را باید داشته باشد باید توانایی مدیریت منابع انسانی، مواد اولیه و خروجی های پروژه را نیر باید داشته باشد در کشور ما رشته مدیریت ساخت در بسیاری از دانشگاه ها در حال تدریس است و بسیاری از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پس از گذراندن واحد های درسی برای انجام پروپوزال و نگارش پایان نامه نیاز به راهنمایی مشاوره دارندو جهت انجام پایان نامه در مقاطع ارشد و دکتری مدیریت ساخت می توانید با موسسه فرجام دانش تماس بگیرید.(مدیریت کارآفرینی و مدیریت ساخت)
برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت فرزدان، www.farzdon.ir مراجعه نماید.
دیدگاهتان را بنویسید