تأثیر جهت گیری بازار و قابلیت بازاریابی پویا بر عملکرد بازاریابی SME های “ساخت بر مبنای سفارش”
یر جهت گیری بازار و قابلیت بازاریابی پویا بر عملکرد بازاریابی SME های “ساخت بر مبنای سفارش
(قابلیت بازاریابی پویا)
چکیده
امروزه، ایجاد ارزش در سازمانها براساس دانش آفرینی به عامل افزایش علاقه تبدیل شده است. به دلیل نیاز به مواجهه با تغییرات مختلفی است که در محیط، به ویژه در سطح فناوری ایجاد شده است. به همین دلیل است که سیستم های اطلاعاتی رسمی به دلیل تطبیق پذیری خود، خود را مستقر کرده اند. به منظور شناسایی ظرفیت های درون زا و تغییرات محیطی از طریق تبدیل داده ها با دانش ارزش استراتژیک است.
از جمله انواع هوشمندی که شروع به اجرا می کند، رقابت، اقتصادی، سازمانی، تجاری و فناوری است. و اگرچه در میان آنها تغییرات سبک وجود دارد، آنها به ویژه به همان هدف معطوف هستند: تقویت مزیت رقابتی سازمان ها. آنها اساساً در سیستم های مذاکره ای پویا تشکیل می شوند که ارزش آنها به منابع اطلاعاتی و اهداف خاص آنها بستگی دارد.
به این ترتیب، هوش فناوری با هدف تلفیق صحیح متغیر فناوری در سیستم تولیدی و تجاری ظهور می کند، نه تنها یک مذاکره مناسب بلکه ایجاد زمینه ای برای بهبود روند تصمیم گیری.
کلمات کلیدی: صلاحیت رهبری استراتژیک؛ گرایش کارآفرینی؛ جهت گیری بازار قابلیت بازاریابی پویا؛ محیط کسب و کار؛ عملکرد بازاریابی
مقدمه
جهت گیری بازار (MO) جهت گیری استراتژیکی است که برای ایجاد عملکرد شرکت استفاده می شود. جهت گیری استراتژیک یک جهت استراتژیک است که منعکس کننده باورها و ذهنیت رهبران یا بنیان گذاران یک شرکت است و به عنوان پایه ای برای ایجاد سیاست ها و تأثیرگذاری بر رفتارها، ایجاد مزیت های ارزش برتر و بهبود عملکرد تجاری عمل می کند. بازارگرایی عامل مهمی (تعیین کننده) عملکرد تجاری است.
، محققان 4 پیامد جهت گیری بازار را ادغام کردند: عملکرد سازمانی (51٪)، پیامدهای مشتری، پیامدهای نوآوری و پیامدهای کارکنان.
پیامد دیگر جهت گیری بازار عملکرد بازاریابی است. تحقیقات دیگر نشان می دهد که جهت گیری بازار بر عملکرد بازاریابی صادرات تأثیر دارد. تحقیقات زیادی در مورد شرکت های کوچک و متوسط (SME) متمرکز شده است.
متأسفانه، تحقیقات کمی در مورد ارتباط بین جهت گیری بازار و عملکرد، با تمرکز بر تولید SME ها با استراتژی تولید ساخت بر مبنای سفارش وجود دارد. هدف این تحقیق ارائه مدلی برای توصیف تأثیر جهت گیری بازار بر عملکرد بازاریابی و عوامل احتمالی احتمالی قابلیت های بازاریابی پویا و محیط کسب و کار در زمینه SME ها با مدل های تجاری مبتنی بر استراتژی تولید بر اساس سفارش است.
در این مطالعه، ما دو عامل را به عنوان نتایج یا پیامدهای جهت گیری بازار پیشنهاد می کنیم: عملکرد بازاریابی (MP) و قابلیت بازاریابی پویا (DMC).
عملکرد بازاریابی پیامدهای بدست آمده توسط فعالیت های بازاریابی را به عنوان بخشی از عملکرد تجاری توصیف می کند. انتظار می رود این تحقیق به توسعه نقش جهت گیری بازار در چشم انداز SME کمک کند. این تحقیق همچنین توصیه هایی را در مورد اقدامات لازم برای ایجاد بازاریابی و عملکرد تجاری خوب و اکوسیستم های تجاری SME خوب ارائه می دهد.
نتیجه گیری
صلاحیت رهبری استراتژیک تأثیر معنی داری و مثبت بر روی جهت گیری بازار دارد این وضعیت حاکی از آن است که، در زمینه شرکتهای کوچک و متوسط با استراتژی تولید بر اساس سفارش، هرچه رهبر دارای توانایی بیشتری در درک فرآیند تولید باشد، SME می تواند نیازهای مشتری را درک کند.
در همین حال، جهت گیری کارآفرینی تأثیر معنی داری یا مثبت بر روی جهت گیری بازار ندارد.
یعنی “فعالیت تحقیق و توسعه وجود دارد.” دانستن قوی ترین شاخص جهت گیری بازار نشان می دهد که، در زمینه SME های دارای استراتژی تولید بر اساس سفارش، هرچه فعالیت تحقیق و توسعه SME قوی تر باشد، SME بیشتر نیاز مشتری را درک می کند.
جهت گیری بازار تأثیر معنی داری یا مثبت بر عملکرد بازاریابی ندارد. تجزیه و تحلیل توصیفی در مورد عملکرد بازاریابی نشان می دهد که قوی ترین بعد عملکرد کارکنان است . یعنی “کارمندان SME از شغل خود در شرکت احساس خوشحالی می کنند.” همراه با تجزیه و تحلیل توصیفی جهت گیری بازار، می توان نتیجه گرفت که، در زمینه SME های دارای استراتژی تولید بر اساس سفارش، هرچه SME جهت گیری مشتری بیشتری برای درک نیاز مشتری داشته باشد، کارکنان آنها رضایت بیشتری دارند کار در شرکت در همین حال، جهت گیری بازار تأثیر قابل توجهی منفی بر قابلیت بازاریابی پویا دارد.
با توجه به تجزیه و تحلیل توصیفی جهت گیری بازار و قابلیت بازاریابی پویا، می توان نتیجه گرفت که SME ها با جهت گیری بازار متمرکز بر درک نیازهای مشتریان، توانایی SME ها را در تعیین قیمت سودآور برای محصولات در یک موقعیت خاص بهبود نمی بخشند.
قابلیت بازاریابی پویا تأثیر معنی داری و مثبت بر روی عملکرد بازاریابی دارد.
هرچه SME بیشتر قادر به تعیین قیمت در هر موقعیت باشد، عملکرد بازاریابی آنها بهتر خواهد بود، در درجه اول خوشبختی کارمندان تأثیر تعدیل کننده مثبت و معناداری بر رابطه بین جهت گیری بازار و عملکرد بازاریابی دارد.
تجزیه و تحلیل نشان می دهد که، هرچه مشتری مداری آنها در درک نیازهای مشتری قویتر باشد، کارکنان شاغل در شرکت نیز خوشحالتر هستند. از این رو، هرچه زیرساختهای دولت بهتر باشد، تأثیر مثبت بر مشتری مداری SME در درک نیازهای مشتری و عملکرد بازاریابی، عمدتا به شکل خوشبختی کارمند خواهد بود.
برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت فرزدان مراجعه نماید.