عملکرد بازاریابی SMEs: نقش واسطه ای قابلیت ورود به بازار

عملکرد بازاریابی SMEs: نقش واسطه ای قابلیت ورود به بازار
(عملکرد بازاریابیSMEs )
چکیده
این مطالعه با هدف بررسی یک شواهد تجربی از رابطه بین سرمایه رابطه ای، صلاحیت شبکه و قابلیت های ورود به بازار بر عملکرد بازاریابی جهت گیری صادرات مبلمان در شرکت های کوچک و متوسط در جاوه مرکزی، اندونزی است. این مطالعه از یک روش تحقیق کمی برای بررسی رابطه بین سرمایه رابطه ای، شایستگی شبکه، قابلیت های ورود به بازار و عملکرد بازاریابی استفاده می کند.
برای دستیابی به اهداف تحقیق، داده ها از مدیران یا صاحبان گرایش صادرات مبلمان در جاوا مرکزی، اندونزی جمع آوری شد.
با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری، و پس از تجزیه و تحلیل مجموعه ای از فاکتورهای اکتشافی و تأییدی، نویسندگان یک مدل تلفیقی از رابطه بین سرمایه رابطه ای، شایستگی شبکه، قابلیت های ورود به بازار و عملکرد بازاریابی را آزمایش کردند.
تیجه این مطالعه نشان می دهد که سرمایه رابطه ای تأثیر معنی داری مثبت بر عملکرد بازاریابی دارد. سرمایه رابطه ای تأثیر ناچیزی بر قابلیت های ورود به بازار دارد. صلاحیت شبکه تأثیر مثبتی بر قابلیت های ورود به بازار دارد. قابلیت های ورود به بازار تأثیر مثبتی بر عملکرد بازاریابی دارد. (عملکرد بازاریابیSMEs )
نتایج دیگر همچنین نشان می دهد که قابلیت های ورود به بازار می توانند تأثیر شایستگی شبکه و عملکرد بازاریابی را واسطه قرار دهند.
کلمات کلیدی: سرمایه رابطه ای، قابلیت ورود به بازار، صلاحیت شبکه، عملکرد بازاریابی SMEs
مقدمه
جهانی سازی به طور قابل توجهی بر هدف سازمان برای ورود به بازار بین المللی تأثیر می گذارد. جهانی سازی بر سازمان برای استفاده از شبکه های تجاری خود و تغییر روشهای عملیاتی خود تأکید دارد. تلاشی که سازمان در کاهش خطر ورود به بازار بین المللی انجام داده است همکاری متقابل با واردکننده خارج از کشور است. این مطالعه با تمرکز بر توانایی ورود به بازار بر توانایی شرکت در ورود به بازارهای بین المللی متمرکز است و این توانایی در نهایت بر افزایش عملکرد بازاریابی تأثیر می گذارد. مطالعات قبلی در اهمیت نقش یک رابطه بین سازمانی و شبکه های تجاری تمرکز دارد.
علاوه بر این، ریتر و همکاران (2002) استدلال كردند كه توانايي شركت در توسعه و مديريت روابط با شركت برتر، مشتري و ساير سازمانها براي تعامل بخش مهمي از توانمندي شبكه است. اين شايستگي به شركت در ارتباط با مشتريان، رقبا و ساير افراد كمك مي كند.
این مطالعه با استفاده از نظریه های دیدگاه مبتنی بر منابع (RBV) در سطح شرکت و تئوری اقتصاد هزینه معاملات، عملکرد بازاریابی SME های ساختمانی را مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد.
نظریه RBV بر مجموعه توانایی داخلی یک SME متمرکز است، که شامل ظرفیت داخلی شرکت که می تواند از طریق فعالیتهای مختلف تجاری با مشتریان، تامین کنندگان، شرکا و غیره بسیج شود. شناسايي رفتار فرصت طلبانه توسط شركايشان توسط اقتصاد هزينه معاملات احتمالاً منجر به هزينه هاي زياد معاملات خواهد شد و پيشنهاد شده است كه شركت ها مي توانند توافق نامه هاي قراردادي مناسبي را براي رفع اين نگراني ها اتخاذ كنند.
در این مطالعه، توضیح می دهیم که اقتصاد هزینه معامله می تواند در مشاغل تجاری تا تجارت با خریداران در بازار بین المللی نشان داده شود. هدف از این مطالعه بررسی شواهدی تجربی از رابطه بین سرمایه رابطه ای، صلاحیت شبکه در قابلیت ورود به بازار و عملکرد بازاریابی در جهت صادرات مبلمان SME در جاوا مرکزی، اندونزی است.(عملکرد بازاریابیSMEs )
نتیجه گیری
این مطالعه به بررسی تأثیر سرمایه رابطه ای، صلاحیت شبکه، قابلیت ورود به بازار و عملکرد بازاریابی در زمینه مبلمان تحقیقاتی SMEs پرداخت.
قابلیت ورود به بازار یکی از عوامل اصلی در این تحقیق است. یافته های این مطالعه نشان می دهد که سرمایه رابطه ای بر قابلیت ورود به بازار بی تأثیر است.
این نتیجه مشابه تحقیقات قبلی لیو و همکاران (2000) نیست که توضیح داد شرکت اعتماد بیشتری به صلاحیت سازمان و اعتماد به ارزشهای سازمان پیدا می کند. نتیجه تحقیق از مطالعه روی (2012) پشتیبانی نمی کند، وی متوجه شد که جنبه همکاری در شبکه های تجاری می تواند سود زیادی برای شرکت داشته باشد. یک دلیل وجود دارد که سرمایه رابطه ای قابلیت ورود به بازار را افزایش نمی دهد.
آن دلیل این است که ارتباط سازمانی مناسب نمی تواند توانایی آن را افزایش دهد. سرمایه رابطه ای به عنوان صفات روانشناسی تعیین می شود، که قادر به ایجاد رفتارهای خاصی مانند وفاداری است. علاوه بر این، ابراهیم و نجار (2008) اظهار داشتند که توانایی نتیجه، شایستگی است. یکی از اینها شایستگی شبکه است.
عامل اصلی تأثیرگذار بر قابلیت ورود به بازار صلاحیت شبکه است. این تحقیق نشان می دهد که شایستگی شبکه بر قابلیت ورود به بازار تأثیر می گذارد.
تلاش برای دستیابی به بازار جدید، شركت باید ظرفیت جذب بازار مانند قابلیت استفاده از دانش هویت ارزش را از اطلاعات بازار جدید ایجاد كند. قابلیت ورود به بازار تأثیر مثبتی بر عملکرد بازاریابی دارد. این نتیجه مشابه مطالعه سینگ و گارگ (2008) است، که دریافتند شرکت برای دستیابی به هدف بازار نیاز به تدوین استراتژی تجاری دارد.
علاوه بر این، شرکت باید رقابت خود را حفظ و تمام قابلیت های برتر متعلق به شرکت باعث ایجاد این شرکت می شود که از یک مزیت و تأثیر برتر بر عملکرد آن برخوردار است.
نتیجه این تحقیق اهمیت سرمایه رابطه ای برای شرکت در افزایش عملکرد بازاریابی را نشان می دهد. در حالی که، این یافته همچنین نشان می دهد که سرمایه رابطه ای بر قابلیت ورود به بازار به میزان ناچیزی تأثیر می گذارد. این بدان معناست که SME ها فعالیت صادراتی را با هدف اعتماد و نزدیکی شراکت با خریداران به عنوان مشتری خود دنبال می کنند.(عملکرد بازاریابیSMEs )
برای مشاهده مطالب بیشتر به سایت فرزدان مراجعه نماید.